Undervisning og Kurser

Undervisningsmateriale

 

 

Dette er fagbogen til dig der ønsker at få en solid og overskuelig introduktion til læderhåndværket.  Bogen henvender sig til både undervisere og kreative hobbyentusiaster, der ud over en teoretisk gennemgang af læderets anatomi og garvemetoder, også giver vejledning i værktøjsbrug og anvendelse af læderprodukter. Som afslutning er der inkluderet 10 opgaver samt tilhørende mønstre, der varierer i sværhedsgrad, og kan printes ud på en A4 printer.

Som noget særligt benytter denne bog QR koder, der scannes med en smartphone. QR koderne giver adgang til udførlige videovejledninger, der er lavet som en ekstra hjælp til at forstå bogens teknikker i praksis.

Forfatteren Mikkel Ankerstjerne har 10 års erfaring med læderhåndværk. Til daglig underviser han i Håndværk & Design i folkeskolen og tilbyder også kurser i læderhåndværk for undervisere.

KURSER

 

I samarbejde med Danmarks største forhandler af læder og tilbehør, udbyder jeg en række kurser indenfor læderarbejde.

Alle kurserne afholdes hos Læderiet i Hasselager tæt ved Århus, i deres nye og moderne kursuslokaler. Kurserne er inklusiv forplejning

Jeg vil personligt være med hele vejen, og har et bredt udvalg af modeller og projekter man kan arbejde med der passer til dit niveau.

 

Shopping Cart